Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Νεκρό βρέφος



Πνίγηκε με το μπιμπερό στο στόμα - Τραγικό λάθος της μητέρας, νεκρό βρέφος 4 μηνών στην Κέρκυρα

Ένα μωρό 4 μηνών βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του οι οποίοι βρισκόταν διακοπές στο νησί και είχαν έρθει από την Αγγλία, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα.



Τραγωδία στην Λευκωσία: Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Τραγωδία στην Λευκωσία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, με βρέφος μόλις πέντε μηνών να βρίσκει τραγικό θάνατο. 

Το άτυχο αγοράκι μόλις 5 μηνών, βρισκόταν σε σπίτι όπου το άφηναν οι γονείς του καθημερινά για να το προσέχει συγκεκριμένη γυναίκα. 



Ανείπωτη τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρό βρέφος πέντε μηνών

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγοράκι 5 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Τρικάλων νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Το βρέφος φέρεται να πνίγηκε κατά την κατάποση.



Νέα υπόθεση με νεκρό βρέφος στο Κερατσίνι. Φρουρούμενη στο νοσοκομείο η μητέρα

Μια νέα υπόθεση με άλλο ένα νεκρό βρέφος αποκαλύπτεται στο Κερατσίνι. Πρωταγωνίστρια μια γυναίκα 37 ετών σε μια υπόθεση με πολλά σκοτεινά σημεία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (29/05/2018) στο Κερατσίνι.



Σικελία: Βρέφος 10 μηνών πέθανε από επιπλοκές στην ιλαρά

Ένα μωρό, μόλις δέκα μηνών, πέθανε σε νοσοκομείο της Κατάνης της Σικελίας, από επιπλοκές που οφείλονταν σε ιλαρά.



Βρέθηκε νεκρό βρέφος σε τουαλέτα αεροσκάφους

Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε στην τουαλέτα αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση Nτόχα - Τζακάρτα.Οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα ανάκρισης μιας νεαρής επιβάτιδας για να ρίξουν φως στην υπόθεση...