Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

νέα ταινία



Ο Γιώργος Λάνθιμος με τη νέα ταινία του διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα

O Γιώργος Λάνθιμος, μετά τα τέσσερα βραβεία που απέσπασε η ταινία του «Poor Things», επιστρέφει στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Ιστορίες Καλοσύνης» (Kinds of Kindness) με ένα all-star cast που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τους: Έμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Χάντερ Σκάφερ και Τζέσι Πλέμονς.



Στη νέα ταινία του Γαβρά θα δούμε Τσίπρα και Βαρουφάκη - Ποιοί ηθοποιοί θα τους υποδυθούν

Ξεκίνησαν στην Αθήνα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά, με τίτλο «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» [Adults in the Room].

Τα διάρκειας 12 εβδομάδων γυρίσματα θα γίνουν επίσης στο Παρίσι, τη Ρίγα, τις Βρυξέλλες, τη Φρανκφούρτη και το Λονδίνο.



Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου: "The Favourite"

Ένα ταξίδι στις αρχές του 18ου αιώνα. Εκεί μας μεταφέρει η νέα ταινία, του Γιώργου Λάνθιμου, και μας «βάζει» στον Αγγλογαλλικό πόλεμο που όμως δεν εμποδίζει τους γαλαζοαίματους να επιδίδονται σε αγώνες πάπιας και την κατανάλωση ανανά!.



Νίκος Καζαντζάκης: Νέο trailer της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή για τον σπουδαίο Έλληνα

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής επανέρχεται με το νέο κινηματογραφικό του έργο και με κατάθεση ψυχής φωτίζει και τιμά τον σπουδαιότερο Έλληνα συγγραφέα και στοχαστή Νίκο Καζαντζάκη.d



«Το Τελευταίο Σημείωμα» η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη

Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη «Μικρά Αγγλία», ο Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης των μεγάλων και αγαπημένων από τον κόσμο κινηματογραφικών επιτυχιών «Νύφες», «Ψυχή Βαθιά», «Η Φανέλα με το 9», «Πέτρινα Χρόνια» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα».



Η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Δύο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς τους, η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς θα συμπρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά, στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το πολιτικό δράμα "The Post", σύμφωνα με το περιοδικό Variety.