Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

νέα όπλα



Αναπληρωτής Ρώσος πρωθυπουργός: «Ο κόσμος πρέπει να μας λαμβάνει σοβαρά με τα νέα μας όπλα»

Όπως δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Yuri Borisov, τα νέα όπλα που παρουσίασε τον περασμένο Μάρτιο ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν δείχνουν ότι η Ρωσία είναι μια χώρα η οποία πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά.

«Αυτές οι προσπάθειες έχουν δείξει σε όλο τον κόσμο ότι η Ρωσία είναι μια δύναμη που πρέπει να την υπολογίζουν όλοι», είπε ο Borisov για να συνεχίσει:



Δοκιμές στα ρωσικά όπλα του μέλλοντος (βίντεο)

Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφονται οι δοκιμές οι τρόποι χειρισμού μιας νέας γενιάς πυρηνικών και συμβατικών όπλων.



Αυτά είναι τα τα πέντε νέα όπλα κατά της διαφθοράς

Τα πέντε νέα «όπλα» στη φαρέτρα της κυβέρνησης που θα χρησιμοποιηθούν άμεσα στον «πόλεμο» κατά της διαφθοράς αποκαλύφθηκαν.

Πρόκειται για ισάριθμα νομοσχέδια που θα ριχθούν άμεσα στη «μάχη» και στοχεύουν να λύσουν ποινικές υποθέσεις με χαρακτηριστικά «γόρδιων δεσμών», όπως της Novartis και της UBS.



Με νέα όπλα οι κουκουλοφόροι κατά ΜΑΤ στα Εξαρχεια

Με νέα «όπλα» εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες οι κουκουλοφόροι απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις: Μετά τις ενισχυμένες μολότοφ τόσο την περασμένη εβδομάδα στα επεισόδια κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στην ψήφιση του 4ου μνημονίου, όσο και σήμερα στα Εξάρχεια, «επιστρατεύθηκαν» τσεκούρια, ρόπαλα, αλλά και στιλέτα!