Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

νάρκη



«Δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο» οι δύο Έλληνες ναυτικοί του πλοίου που χτυπήθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Δούναβη

Ασφαλές και καλά στην υγεία του είναι το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου σημαία Παναμά Vyssos, χωρητικότητας 8.800-dwt, στο οποίο την Πέμπτη (28/12), υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από αυτό έκρηξη. Το πλοίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Δούναβη.



Μαύρη Θάλασσα: Ελληνικό το πλοίο που χτυπήθηκε από νάρκη – Δύο Έλληνες ελαφρά τραυματίες

Ένα ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο υπέστη σοβαρές ζημιές από χτύπημα νάρκης στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ κατευθυνόταν στο λιμάνι Ισμαήλ του Δούναβη στην Ουκρανία για να φορτώσει σιτηρά.



Υποβρύχια νάρκη βρέθηκε στη θάλασσα της Σητείας

Αντικείμενο που παρέπεμπε σε νάρκη βυθού εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή της Κάτω Ζάκρου στη Σητεία. Για τον εντοπισμό της πιθανής νάρκης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σητείας και άμεσα λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο.

 



Συναγερμός από τον εντοπισμό νάρκης στην Κρήτη

Ο εντοπισμός, σύμφωνα με τις πληροφορίες μιας νάρκης, οδήγησε στην απόφαση να εκκενωθεί περιοχή στην Χερσόνησο ενώ κλήθηκε πυροτεχνουργός της Αστυνομίας να εξετάσει την κατάσταση και να πράξει αναλόγως για την εξουδετέρωση της.



Αφγανιστάν: Λεωφορείο με γυναικόπαιδα έπεσε σε νάρκη - Τουλάχιστον 8 νεκροί

Κατάμεστο λεωφορείο χτυπήθηκε από νάρκη στο Αφγανιστάν. Πολλοί νεκροί και τραυματίες. 

Ένα λεωφορείο γεμάτο με επιβάτες χτυπήθηκε όταν μια νάρκη εξερράγη σήμερα στο δυτικό Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 40 να τραυματιστούν, στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, δήλωσαν αξιωματούχοι.



Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε νάρκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στη Γιάλτα

Την καταστροφή της 240 κιλών νάρκης ανέλαβε η Ομάδα Αποναρκοθέτησης του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ενώ στο διαδίκτυο αναρτήθηκε βίντεο με τη στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης.