Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μπλακ αουτ



Φωτιά: Χωρίς ρεύμα σήμερα όλη η Αττική - Πού θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος

Χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν σήμερα όλες οι περιοχές της Αττικής, ώστε να αποφευχθεί το ολικό μπλακ άουτ στην πρωτεύουσα. 



Μόνο η ΕΡΤ έμεινε «όρθια» - Έπεσε «μαύρο» για λίγα λεπτά στους τηλεοπτικούς σταθμούς

«Μπλακ άουτ» σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι, πλήττοντας τηλεοπτικούς σταθμούς, που για λίγα λεπτά έδειξαν «μαύρο» στους τηλεοπτικούς δέκτες. 

Αρχικά, έπεσαν όλα τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης, πλην της ΕΡΤ. Σταδιακά η λειτουργία των καναλιών αποκαταστάθηκε. 



Μπλακ άουτ στον Πόρο μετά την πτώση του ελικοπτέρου - Τι αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ

Μπλακ άουτ επικρατεί στον Πόρο μετά την πτώση ελικοπτέρου λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και τον Πόρο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος του νησιού, ενημέρωσε πως ο ΔΕΔΔΗΕ ήδη προσπαθεί για την επαναφορά του ρεύματος μέσα στη μέρα ενώ υπάρχει πρόβλεψη για παροχή γεννητριών προκειμένου το νησί να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του.



Μπλακ άουτ στον Πόρο μετά την πτώση του ελικοπτέρου

Μπλακ άουτ επικρατεί στον Πόρο μετά την πτώση ελικοπτέρου λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και τον Πόρο.



Ο Χατζηδάκης προειδοποιεί για κίνδυνο μπλακ άουτ

Ο δίκτυο ρεύματος είναι στα όριά του και με αυτά τα δεδομένα ένα ενδεχόμενο μπλακ άουτ δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί. Η προειδοποίηση έρχεται δια στόματος του νέου υπουργού Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.



Βυθίστηκε και πάλι στο σκοτάδι η Βενεζουέλα

Σύμφωνα με το Reuters και το Γαλλικό πρακτορείο, μεγάλο μέρος στη Βενεζουέλα και πολλές συνοικίες στο Καράκας βυθίστηκαν στο σκοτάδι, δύο εβδομάδες μετά το γιγαντιαίο μπλακάουτ της 7ης Μαρτίου που παρέλυσε τη χώρα.