Μπιφτέκια ψαριού
10
Μαρτίου
2018
- 14:51
Τελευταία τροποποίηση στις 10 Μαρτίου, 2018 - 14:51
Υλικά για 4 άτομα
- 500 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
- 4 φρέσκα λεπτά κρεμμυδάκια κομμένα σε φετάκια
- 3 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
- 1 αβγό
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό
- ½ κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
- 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο για άλειμμα
- αλάτι