Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

μολότοφ



Προβοκάτορες κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ και στο Σύνταγμα – Συγκρούσεις με την αστυνομία

Βόμβες μολότοφ έριξαν στο προαύλιο της Βουλής προβοκάτορες κουκουλοφόροι οι οποίοι μάλιστα εκσφενδόνισαν και μπουκάλια πάνω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών άρχισε να τρέχει μακριά από την πλατεία Συντάγματος, ωστόσο η πορεία δεν διαλύθηκε, αν και επικράτησε ένταση για αρκετά λεπτά.



Επεισόδια και μολότοφ μπροστά από τη Βουλή,

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία για τον έναν χρόνο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μολότοφ έπεσαν στη διάρκεια της έντασης που επικράτησε λίγο μετά τις 14:10 το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου.

Περίπου 20 νεαροί, στη γωνία Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου, πέταξαν μολότοφ προς την πλευρά της Βουλής.



Επεισόδια με μολότοφ στα Εξάρχεια – Έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους στην Πατησίων

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1) στα Εξάρχεια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ομάδα αγνώστων πέταξαν δυο μολότοφ στο ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου, ενώ έβαλαν φωτιά και σε δυο κάδους στην Πατησίων.



Εξάρχεια: Επεισόδια και μολότοφ κοντά στην πλατεία

Οι άγνωστοι έριξαν 3-4 μολότοφ στη διμοιρία που βρίσκεται στο υπουργείο Πολιτισμού και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια να είναι τεταμένη, καθώς βρισκόμαστε δυο ημέρες πριν την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου και μια ημέρα πριν λήξει το τελεσίγραφο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.



Αιχμές Μαυροειδάκου για την ηγεσία της ΕΛΑΣ – “Κάποιοι δεν μπορούν να φέρουν το σωστό αποτέλεσμα”

Την ανησυχία του και την οργή για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια εξέφρασε μιλώντας στο newsit.gr ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. Αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Μαυροειδάκος καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος επιχειρησιακός σχεδιασμός.



Λάππας: Ποιο αδίκημα διαπράττει αυτός που κουβαλάει μία μολότοφ στην πλάτη;

Ενστάσεις για το αν η απλή(;) κατοχή μιας βόμβας μολότοφ προσβάλλει κάποιο έννομο αγαθό διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής κατά την διάρκεια της κατ’ άρθρων συζήτησης του σχεδίου νόμου για τους Ποινικούς Κώδικες.