Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

μενου



Το ιδιαίτερο μενού του Ναπολέοντα στην εξορία: 50 μπουκάλια αλκοόλ, 22 κιλά βόειο κρέας και 30 κιλά ψωμί



Έλληνας ο σεφ στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ο γάμος της χρονιάς είναι σε λίγες ώρες και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Ο Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας, είναι ένας από τους 24 που έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν το μενού για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ και τους 600 προσκεκλημένους τους.

Αποκαλύπτει ότι το μενού περιλαμβάνει αγαπημένες παιδικές γεύσεις του Χάρι και της Μέγκαν.



Ρωσία, Ιράν και Βόρεια Κορέα στο μενού του G7

Οι υπουργοί θα εξετάσουν επίσης τις πρόσφατες εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο, τη Συρία, τη Μέση Ανατολή και τη Βενεζουέλα.

Οι συνομιλίες αυτές, που θα ολοκληρωθούν σήμερα Δευτέρα το βράδυ, έχουν επίσης ως στόχο να προετοιμαστεί η σύνοδος κορυφής των ηγετών της G7 που είναι προγραμματισμένη για τις 8 και 9 Ιουνίου στο Κεμπέκ.



Έλληνας σεφ επιμελείται το μενού του πριγκιπικού γάμου

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ  ένας Έλληνας σεφ βρίσκεται ανάμεσα στην ομάδα των σεφ που επιμελούνται το μενού του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.  

Ο λόγος για τον διεθνή σεφ με καταγωγή από την Κοζάνη, Νίκο Κουλούσια, ο οποίος μάλιστα έχει μαγειρέψει για προσωπικότητες, όπως ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.



Το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει την νηστεία της Μεγάλης Βδομάδας. Πρόκειται για μια πρώτης τάξης ευκαιρία για αποτοξίνωση, αλλά και για γευσιγνωσία, μιας και τα νηστίσιμα πιάτα παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία τόσο σε υλικά όσο και σε γεύση.



Το μενού των Όσκαρ

Η ώρα για τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου έφτασε. Η 90η τελετή απονομής των των Οσκαρ  είναι γεγονός και όλοι ανυπομονούν να δουν ποιοι θα κατακτήσουν το πολυπόθητο βραβείο.

Ωστόσο, τα Οσκαρ δεν είναι μόνο η τελετή αλλά είναι και το πάρτι που θα ακολουθήσει μετά, όπου οι σταρς με πιο χαλαρή διάθεση θα γευτούν εκλεκτά εδέσματα και θα διασκεδάσουν.