Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του «Happy Day»: Όταν καίγεται ένα σπίτι, δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ



Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής του, «Το Πρωινό», όσον αφορά τη φωτιά στο σπίτι του. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι έμεινε σε ξενοδοχείο καθώς η ζημιά είναι μεγάλη και τόνισε ότι ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Σημειώνεται ότι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε ότι η Μαρία Αντωνά ήταν παρούσα στο συμβάν.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε αρχικά: «Το είπα και χθες ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου. Δεν την κρύβω, όμως δεν μου αρέσει να την επιδεικνύω. Να λέω είμαι με αυτόν, δεν είμαι με αυτόν… Όμως χθες αναγκάστηκα να πω κάτι, επειδή μπήκαν 6-7 άνθρωποι από την πυροσβεστική, μπήκε η μισή γειτονιά και τραβούσε φωτογραφίες. Στείλανε διάφορα σάιτ να βγάλουν φωτογραφίες έξω από το σπίτι μου, αλλά δεν πέτυχαν το δικό μου. Ήταν του γείτονα, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Εγώ το σπίτι δεν το είδα  καμένο το πρωί, το είδα το μεσημέρι. Έμεινα τρεις ώρες στο σπίτι. Δεν έχω μείνει σπίτι, δεν κατοικείται το σπίτι, έμεινα σε ξενοδοχείο. Από χθες δέχομαι ένα τεράστιο κύμα αγάπης από κόσμο που δεν το περίμενα και κάποιοι μου λένε αν θέλω να πάω στο σπίτι τους να μείνω και τους ευχαριστώ».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε: «Θέλω να πω κάτι όμως. Πόσο σκατόψυχοι είμαστε οι άνθρωποι ως ζώα. Μπήκα σε ένα συγκεκριμένο site και κάτω από τα κείμενά του υπάρχει ένας βόθρος μηνυμάτων. Υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα ανθρώπων που εύχονταν ότι καλά έπαθα, ότι μικρή ήταν η ζημιά, αυτό μου άξιζε κτλ. Να είστε καλά. Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση. Ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι. Επίσης η πραγματική ζωή μου είναι με το που τελειώνει αυτή η εκπομπή. Δεν θα έβαζα φωτιά στο σπίτι μου για να κάνω καλό στη δουλειά μου. Άλλοι είπαν ότι το έκανα για να πάρω λεφτά από την ασφάλεια. Δεν έχω ασφάλεια, είμαι βλάκας».

Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε και τα βέλη του κατά της εκπομπής «Happy Day»: «Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου, ακόμα κι ενός ανθρώπου που έχει την οικονομική δυνατότητα να την αποκαταστήσει χωρίς να πονέσει. Δεν είναι ευχάριστο να δίνεις λεφτά, όμως έχω δόξα τω Θεώ έχω την οικονομική δυνατότητα να το αποκαταστήσω. Θέλω να σας πω ότι αυτό δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ για το ποιος ήταν μέσα στο σπίτι, ποιος κοιμόταν που. Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ. Θέλει κάποια ενσυναίσθηση του τι λέμε για τον οποιονδήποτε. Μην το κάνετε lifestyle, δεν είναι ωραίο».