Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ξεσπάει στο Survivor 2 για πρώτη φορά η Όλγα Φαρμάκη (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι Μαχητές πήραν την ρεβάνς με δύο στα δύο στο Survivor 2 της Τρίτης, ενώ ένταση αναμένεται στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Οι Μαχητές με 10-8 κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο δύο χοτ- ντογκ για τον καθένα.

Από την άλλη το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τους Διάσημους κι όχι γιατί έχασαν. Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας ήταν ντέρμπι και κρίθηκε μόλις με δύο πόντους διαφορά. Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα στον τελευταίο γύρο προβλημάτισε ολόκληρη την ομάδα και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το μέγεθος του τραυματισμού της.

Στο δεύτερο αγώνα επάθλου της ημέρας ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε ότι θα παίξουν δύο ζευγάρια από την κάθε ομάδα και η νίκη θα κριθεί στις πέντε νίκες.

Και εδώ οι Μαχητές κερδίζουν με τους Θοδωρή, Μελίνα, Ηλία και Ζωή με σκορ 5-2 τους Γιάννη Τσίλη, Μουρούτσο, Σαμαρίνου και Χατζίδου από τους Διάσημους. Στο τέλος οι Μαχητές απόλαυσαν και από ένα ντόνατ που ήταν το έπαθλο του συγκεκριμένου αγώνα.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Μαχητών για την νίκη τους έκαναν έξαλλη την Ελένη Χατζίδου.

Δεν δίστασε να γυρίσει να τους πει «σκάστε βρε» αφήνοντάς τους… «παγωτό» με την αντίδρασή της. Η Κατερίνα Δαλάκα χτύπησε άσχημα και ξέσπασε σε κλάματα και η Ελένη Χατζίδου θεώρησε ότι οι αντίπαλοί της δεν την σεβάστηκαν με τον τρόπο που πανηγύριζαν.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος την επανάφερε όμως στην τάξη και της είπε «Ελένη σε παρακαλώ…»

 

«Ενοχλούμαι γιατί δεν με σέβονται» ακούγεται να λέει η Φαρμάκη

Σήμερα αναμένεται πάντως να γίνει χαμός.

Η ήρεμη Όλγα ξεσπαθώνει με ατάκες φωτιά αλλά και η Ελένη Χατζίδου συνεχίζει σε υψηλούς τόνους.

«Ενοχλούμαι γιατί δεν με σέβονται» ακούγεται να λέει η Φαρμάκη ενώ η Χατζίδου επιμένει μπροστά στην κάμερα «Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν».

«Ενοχλούμαι όταν κάποιος δεν σέβεται την προσωπικότητα μου. Αυτό που προσφέρω εγώ απέναντι σε αυτό τον άνθρωπο» ακούγεται να λέει η Όλγα Φαρμάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την άλλη δειχνει πρόθυμη να αγωνιστεί στο Survivor 2, αλλά οι υπόλοιπες της ομάδας δεν πιστεύουν τόσο στις δυνατότητές της κι αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι έγινε και στο επεισόδιο της Τρίτης. «Αν θέλετε ξαναπαίζω» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις συμπαίκτριές της, αλλά η Κατερίνα Δαλάκα, η Ελένη Χατζίδου και η Ξένια δεν ήταν σίγουρες ότι θα είναι καλό να ξαναμπει στον στίβο μάχης η παρουσιάστρια. Όταν εκείνη επέμεινε, αναφέρθηκε ότι η Όλγα Φαρμάκη είναι καλύτερη, μιας και το έχει περισσότερο με το κολύμπι, κάτι που πριν η Κωνσταντίνα είχε δηλώσει ότι την δυσκόλεψε.

Αλλά αυτό η Σπυροπούλου δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Εντάξει αλλά μην λέτε μετά πως δεν το ήθελα πολύ» είπε, παρά το επιχείρημα των άλλων ότι προέχει το καλό της ομάδας.

Στη συνέχεια παρενέβη ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος και είπε να… ξαναπαίξει η Κωνσταντίνα.