Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Το βίντεο της Κατερίνας Καινούργιου που έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην σύντροφό της



Σάλος έχει ξεσπάσει στη showbiz μετά τη δημοσίευση μια φωτογραφίας που δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσει ένα «καυτό» φιλί με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους. Οι δύο παρουσιάστριες είναι και φίλες και γι αυτό μάλλον η Κατερίνα Καινούργιου πίστευε πως οι φήμες που κυκλοφορούσαν για σχέση της Μπάρκα με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη, ήταν… φανταστικά σενάρια.

Η Καινούργιου λίγο καιρό πριν είχε αναφέρει στην εκπομπή της, ακούγοντας τα όσα λέγονταν -περί σχέσης, ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! – και φίλη της – είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή.«Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;» είπε η παρουσιάστρια.