Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Τζολί- Πιτ: Ποιο από τα παιδιά τους δεν υποχρεούται να βλέπει τον πατέρα του



Το φως της δημοσιότητας είδαν έγγαρφα από τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ, προκαλώντας τη μεγάλη δυσαρέσκεια της ηθοποιού.

Η Τζολί κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών της, αν δεν αρχίσει να τα ενθαρρύνει ώστε να αποκτήσουν περισσότερες σχέσεις με τον πατέρα τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δικαστικές αρχές διαπίστωσαν πως «είναι σημαντικό για κάθε ένα από τα παιδιά να έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα του».

Τα έγγραφα αναφέρουν:

«Εάν τα ανήλικα παιδιά παραμείνουν αποκομμένα από τον πατέρα τους και αυτό οφείλεται σε υπαιτιότητα η μητέρα τους, τότε το Δικαστήριο μπορεί να οδηγηθεί στο να της αφαιρέσει την κηδεμονία και να ορίσει την πρωταρχική επιμέλεια στον Μπραντ Πιτ».

Αυτό ήταν ένα σοβαρό «καμπανάκι» για την Αντζελίνα Τζολί.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, αυτή η διαταγή δικαστηρίου δεν ισχύει για τον 16χρονο γιο τους, Μάντοξ,ο οποίος δεν υποχρεούται να δει τον πατέρα του.

Ο 16χρονος είναι το μόνο από τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού που μπορούν να αποφασίσουν για τον εαυτό τους με ποιον γονέα θέλει να περάσει χρόνο και για πόσο καιρό.

Τα υπόλοιπα νεαρά αδέλφια του έχουν ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα που χωρίζει το χρόνο τους ανάμεσα στον Μπραντ και την Αντζελίνα, το οποίο πρέπει να τηρήσουν με εντολή του δικαστηρίου.