Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 -

Τόσα χρήματα είχε στον λογαριασμό του ο Μάθιου Πέρι όταν πέθανε



Eννιά μήνες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τα οικονομικά του διάσημου ηθοποιού. Θυμίζουμε ότι ο πρωταγωνιστής από τα «Φιλαράκια» πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

H Λίζα Φέργκιουσον, μία από τους διαχειριστές της περιουσίας του Μάθιου Πέρι, κατέθεσε ένα έγγραφο όπου δείχνει ότι ο ηθοποιός είχε 1.596.914,47 δολάρια στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό τη στιγμή του θανάτου του.

Πέρα όμως από τα χρήματα αυτά, η πλειοψηφία της περιουσίας του εκλιπόντος ηθοποιού είχε τοποθετηθεί σε ένα καταπίστευμα που φτάνει τα 120 εκατομμύρια δολάρια, όπου ως δικαιούχοι αναφέρονται ο πατέρας του Mαθιου Πέρι, Τζον, η μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, η ετεροθαλής αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και η πρώην φίλη του, Ρέιτσελ Νταν, με την οποία ήταν σε σχέση από το 2003 έως το 2005.

Ο Μάθιου Πέρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, έκανε μια διαθήκη το 2009, όπου επιθυμούσε να αφήσει «το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του» στο «Alvy Singer Living Trust» που δημιούργησε, το οποίο πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Γούντι Άλεν στο Άννι Χάλ το 1977.

Έτσι η προσωπική περιουσία του Μάθιου Πέρι είναι μεγαλύτερη από ό,τι αναμενόταν, όπως αποκαλύπτουν νέα δικαστικά αρχεία.