Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Θ.Ρωμανίδης για Ο.Σταμούλη: «Ζει τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να ζήσει άνθρωπος»



Ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και μίλησε για την απώλεια του γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Ένας βλάκας και μισός». Ο Θοδωρής Ρωμανίδης ανέφερε πως ο θάνατος του παιδιού του συναδέλφου του ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική μου πορεία. Να έχεις να “αντιμετωπίσεις” έναν άνθρωπο-συνάδελφο, ο οποίος ζει τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να ζήσει άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όλοι στάθηκαν στον Οδυσσέα Σταμούλη, ο καθένας με τον τρόπο του. Ωστόσο, αυτό που περνάει είναι τόσο δύσκολο, που καμία στήριξη δεν έχει καταφέρει να απαλύνει τον πόνο του.

«Εννοείται ότι τον αγκαλιάσαμε και είμαστε μαζί του, όσο μπορούμε βέβαια. Γιατί, όταν πέσει το βράδυ, εκείνος μένει μόνος του στο σκοτάδι. Και εκεί τι να του κάνεις, πώς να του συμπαρασταθείς; Αν και φαίνεται ουτοπικό, του εύχομαι, όσο γρηγορότερα γίνεται να μάθει να ζει με την πληγή του. Να κλείσει είναι αμφίβολο, δεν κλείνει αυτή η πληγή», σημείωσε κλείνοντας.