Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία



Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης φέρεται να επιτέθηκε στη σύζυγό του.  Συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 69χρονος έπιασε από τησύζυγό του από τον λαιμό και ξεκίνησε να τηνν απειλεί.
 
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η γυναίκα του είναι μαζί σχεδόν είκοσι χρόνια και το 2017 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους.

Τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία δήλωναν πολύ αγαπημένοι, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του, στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».

«Μας πήρε 13χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δε θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει επίσης ο τραγουδιστής.