
Ο αγώνας επιβίωσης για τους παίκτες του Survivor συνεχίζεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και στην Ελλάδα συνεχίζονται τα στοιχήματα για τον νικητή.
Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν βγάλει τις αποδόσεις και πλέον έχουμε μια σημαντική διαφοροποίηση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι το απόλυτο φαβορί.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει περάσει στη δεύτερη θέση, επηρεασμένος ίσως από τη διαμάχη του με τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και την επίθεση που δέχεται από κάποιες γυναίκες των Διάσημων. Βέβαια, ο Ντάνος έχει παρουσιάσει αρκετές μεταβολές από την αρχή του παιχνιδιού έως τώρα, άρα είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.
Τρίτος φαίνεται να είναι ο Πάνος Αργιαννίδης, ο οποίος έχει καταφέρει να αντιστρέψει το «μίσος» που έδειξε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό απέναντί του.
Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις αποδόσεις: