Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024 -

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τη σχέση μου με τον Θοδωρή Μαραντίνη



Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και τόνισε ότι δεν θέλει πια να μιλάει για τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Οι γυναίκες που έχουν πάρει διαζύγιο έχουν έναν ελεύθερο χρόνο που δεν τον είχαν σε ένα γάμο. Τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαι σε αυτή τη συνθήκη, έχω αυτό το χρόνο έτσι κι αλλιώς», δήλωσε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Για το αν θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, η παρουσιάστρια του MEGA απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι είναι χαλασμένη η ζωή μου. Δεν το «ακούω» αυτό, μου φαίνεται πολύ παλιακιά αυτή η έκφραση. Συγγνώμη, δεν το λέω για να σε προσβάλω, το λένε πολύ οι άνθρωποι. Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από το κομμάτι των παιδιών μου. Δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπει στο σπίτι μου».

Σε ερώτηση για τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει πια να μιλάει για αυτό και πρόσθεσε ότι στο σπίτι της ακούει πολύ Onirama. «Στο σπίτι μας ακούμε πολύ Onirama, δεν ξέρω αν σας σοκάρει αυτό. Δεν έχει καμία σχέση με τη μεταξύ μας σχέση» δήλωσε.