Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«Σφάζονται» Αλαφογιώργος - Κοτρώτσος στο Twitter για το κόστος εκπομπών στην ΕΡΤ



Σφοδρή διαδικτυακή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης, με αφορμή το δημόσιο χρήμα και το κόστος των εκπομπών της ΕΡΤ.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων Αντώνη Αλαφογιώργο και τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, «οικοδεσπότη» της εκπομπής «Η Επόμενη Ημέρα». 

 Ο διαδικτυακός καβγάς γίνεται για τις δημόσιες δαπάνες εκτός ΕΡΤ, με τον κ. Αλαφογιώργο, μεταξύ άλλων, να ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα, αλλά και να εμπλέκει τον υπουργό Ψηιφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, με ανάρτησή του στο Twitter, κάλεσε τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων, Δημήτρη Ασπρογέρακα, να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ. Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου - Παππά και αποκάλυψε ότι «έκοψαν» πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους.

 

«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία» έγραψε συγκεκριμένα o Αντώνης Αλαφογιώργος, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια: «Επανακαλώ τον πρόεδρο της ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα».

Στο σημείο αυτό, μάλιστα, παρενέβη και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναδεικνύοντας την καταγγελία Αλαφογιώργου. Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» έγραψε σε δική του ανάρτηση ο κ. Κωνσταντινόπουλος.