Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Που περνούν τον μήνα του μέλιτος Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ



Ο λαμπερός γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, συζητιέται ακόμη.

Παρ' όλα αυτά, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος, ο οποίος όμως θα είναι σύντομος λόγω υποχρεώσεων και των δύο!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που επισφράγισε την ευτυχία του μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τον ερχομό της κόρης τους Ελένης, θέλησαν να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μετά από μία πολύ όμορφη αλλά έντονη και πολύ κουραστική περίοδο, που πέρασαν λόγω του γάμου τους. 

Έφυγαν, λοιπόν, για τη Μύκονο, ένα νησί που λατρεύουν και οι δύο. Άλλωστε, ο τραγουδιστής διαθέτει εκεί τη δική του κατοικία, χωρίς όμως να έχει γίνει σαφές αν διέμειναν εκεί ή σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο προκειμένου να απολαύσουν τις ανέσεις του και την προσωπική τους ξεκούραση. 

Αφού πέρασαν δύο ημέρες διαμονής στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά που φιλοξένησε και τον γάμο τους αλλά και την δεξίωση που ακολούθησε, έφυγαν για το νησί των ανέμων, χωρίς την κόρη τους Ελένη η οποία έμεινε με τη γιαγιά, αλλά και με την αδελφή της Υβόννης που ήθελε πολύ να δει το νησί. 

Σύντομα θα κληθούν να επιστρέψουν οι νεόνυμφοι πίσω καθώς οι υποχρεώσεις τους τρέχουν και οι ίδιοι είναι επαγγελματίες..