Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Ο πρώην συγκάτοικος του Μπραντ Πιτ, Τζέσιον Πρίστλεϊ, αποκαλύπτει: Μπορούσε να μείνει καιρό χωρίς να κάνει ντους



Ο Τζέσιον Πρίστλεϊ ήταν συγκάτοικος με τον Μπραντ Πιτ και λέει ότι συνήθιζαν να δοκιμάζουν ποιος θα μπορούσε να μείνει περισσότερο καιρό χωρίς να κάνει ντους.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή Live With Kelly and Mark, ο ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» μίλησε για την εποχή που ζούσε με τον σταρ του Seven. «Ναι, ναι, ήταν ένας από τους συγκατοίκους μου για ένα σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Πρίστλεϊ. «Ήμασταν τρεις που ζούσαμε σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε ένα πραγματικά άθλιο μέρος του Λος Άντζελες».

 

Ο Πρίστλεϊ είπε ότι ο Πιτ ήταν ένας αξιοπρεπής συγκάτοικος. «Ο Μπραντ δεν ήταν τόσο κακός όσο ο άλλος μου συγκάτοικος, ο οποίος ήταν μια απόλυτη καταστροφή. Ο Μπραντ ήταν εντάξει», είπε. «Συνηθίζαμε να παίζουμε ένα παιχνίδι, όλοι μας, για να δούμε ποιος θα μπορούσε να περάσει περισσότερο χρόνο χωρίς να κάνει ντους. Τώρα που το σκέφτομαι, λέω “Φίλε, πόσο αηδιαστικό! Τι σκεφτόσουν;”».

Όταν ρωτήθηκε ποιος κέρδιζε σε αυτούς τους διαγωνισμούς κατά του ντους, ο Πρίστεϊ είπε: «Ο Μπραντ, πάντα ο Μπραντ. Δεν νομίζω ότι το κάνει πια, αλλά τότε, μπορούσε να περάσει πολύ καιρό χωρίς ντους».

Το 2013, ο ίδιος ο Πιτ είχε παραδεχτεί ότι δεν μυρίζει πάντα απίστευτα σε ένα κινηματογραφικό πλατό. Συγκεκριμένα, είπε στο E!: «Δεν μυρίζεις πάντα τόσο ωραία με χίλιους κομπάρσους – εμένα συμπεριλαμβανομένου, παρεμπιπτόντως- αλλά είναι ωραία διασκέδαση. Πραγματικά καλή διασκέδαση».