Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 -
Rain showers

29 °C

Σήμερα, 20. Ιουνίου 2019

Ο Mr Nammos βαφτίζει τον γιο του στο Μονακό: Όλες οι λεπτομέρειες για την ιδιαίτερη τελετήΜετά τον γάμο του Ζαννή Φραντζέσκου στη λίμνη Κόμο της Ιταλία το 2015 και την βάφτιση της κόρης του στην Παναγία τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, ο επιχειρηματίας ετοιμάζεται μαζί με την σύζυγό του Βερόνικα Πάστα να βαφτίσουν το δεύτερο παιδί τους. Ο γιος τους, ήρθε στη ζωή τον περασμένο Νοέμβρη και ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειας.

Δεδομένου ότι οι έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Mr Nammos, σταματάνε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη ήταν ιδανικές για να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Η βάφτιση θα γίνει στις 29 Σεπτέμβρη στο Μονακό, ενώ μια μέρα πριν, θα υπάρξει dinner party στο διάσημο »Sass’Cafe», το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της περιοχής. Μετά το τέλος της λαμπερής τελετής, θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι και έπειτα δείπνο στο »Hotel La Chevre d’Or». Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με μαγευτική θέα στην Κυανή Ακτή, κοντά στην περιοχή της Νίκαιας. Το ζευγάρι θα τιμήσουν με την παρουσία τους 200 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων θα είναι και άνθρωποι από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό χώρο.

Στο τέλος του φθινοπώρου, μάλιστα, η οικογένεια του Μr Nammos πρόκειται να μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο καθώς οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες απαιτούν την παρουσία τους εκεί.

 

Πηγή: Gala