Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κόρη του: Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου



Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα, Δευτέρα (12/2), η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία την Παρασκευή 9/2 έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου» είπε ο ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor και μίλησε για το πώς ένιωσε, όταν πήρε την κόρη του πρώτη φορά αγκαλιά.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Αυτός αποφασίζει. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, γιατί είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και εύχομαι σε όλον τον κόσμο να το ζήσει» σημείωσε σε δηλώσεις του έξω από το μαιευτήριο.

«Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, τώρα αναρρώνει και αυτή, γιατί όσες το έχουν ζήσει αυτό χρειάζονται αυτές τις μέρες, για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, ό,τι και να σας πω, όταν την κράτησα στα χέρια μου. Ο γιατρός ήταν συνέχεια στο πλευρό μας και καθετί που είναι λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντικό για το παιδί» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, λέγοντας: «Να είστε καλά, ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε».