Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 -

Ο Αλέξης Κούγιας μετάνιωσε για τη σκληρή ανακοίνωση κατά του Γιώργου Λιάγκα – Τι απάντησε ο παρουσιαστής



Μετανιωμένος δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τη σκληρή ανακοίνωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για τον Γιώργο Λιάγκα. «Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται Γιώργος Λιάγκας;», είχε σημειώσει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως πρέπει άμεσα ο Θοδωρής Κυριακού να τον απολύσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας πω κάτι, γιατί μου αρέσει να τιμώ τα παντελόνια που φοράω. Είχα μία πολύ σκληρή ανακοίνωση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα, τον αποκάλεσα σίχαμα και ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό και σας το λέω αυτό. Είχα ενοχληθεί, παραμονές των εκλογών, γιατί δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπάρχει δημοσιογράφος να υποστηρίζει με τέτοιο ακραίο τρόπο τον αρχηγό ενός κόμματος. Επέλεξε να είναι αρχηγός ενός αριστερού κόμματος και το μόνο που πρόβαλε είναι μία χλιδή. Είδα μία επίθεση του Λιάγκα προς τον Μητροπολίτη Κερκύρας για τον αμήχανο τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει αυτήν την επιλογή του Κασσελάκη με τις κάμερες. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει από κάποιον να απολυθεί, όσο δυνατός και να είναι. Κι επειδή εγώ πράγματι έχω πολύ στενή σχέση με τον Θοδωρή Κυριακού, δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να τον απολύσει. Όμως από την άλλη μεριά δεν είναι σωστά αυτά που κάνει ο Γιώργος και θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Κι αυτόν τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι, αν πλήξουμε όπως πλήττουμε αυτόν τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει η ελληνική κοινωνία να ζει, είναι σαν να πριονίζουμε τα πόδια μας».

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι θα του πω; Για ελάτε στη θέση μου. Με είπε “σίχαμα” δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι, επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του, με πείραξε που έκανε αναφορά στα παιδιά μου, πώς τα μεγαλώνω εγώ, με τι αξίες κ.λπ. Παλιά λέγαμε δεν πειράζουμε μάνες με παιδιά. Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα».

«Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας», είχε σημειώσει ο Αλέξης Κούγιας στην παλαιότερη ανακοίνωσή του για τον γνωστό παρουσιαστή.