Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

Το νυφικό της Victoria Beckham είναι ακόμα στη μόδα 20 χρόνια μετά



Τα 90s έχουν κάνει ένα αδιαμφισβήτητα δυνατό come back για αυτό και πολλές φορές όταν αναζητούμε έμπνευση για τις εμφανίσεις μας ανατρέχουμε στα fashion icons αυτής της δεκαετίας και παίρνουμε ιδέες. Φυσικά, από τη διαδικασία αυτή δεν εξαιρούνται τα νυφικά και τα γαμήλια looks, τα οποία μπορούν να γίνουν ακόμα πιο πετυχημένα αν ανατρέξουμε για συμβουλές στο πρόσφατο παρελθόν.

Μία από της καθοριστικές προσωπικότητες των 90s, στον τομέα της μόδας και της showbiz, ήταν φυσικά η Victoria Beckham. Ο γάμος της Posh Spice με τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και sex symbol David Beckham, πριν από 20 χρόνια, αξίζει το βραβείο για τον πιο όμορφο και ονειρεμένο γάμο της δεκαετίας του 90. Έγινε σε ένα φοβερό κάστρο έξω από το Δουβλίνο, το κάστρο Luttrellstown και το decor ήταν βασισμένο στο Ρομπέν των Δασών. Εάν προσθέσουμε και το λευκό κουστούμιi του Beckham, το μοναδικό νυφικό και την τιάρα της Posh, τότε πλησιάζουμε επικίνδυνα στον ιδανικό γάμο.

Το νυφικό της Vera Wang που φόρεσε η Victoria ήταν πραγματικά κάτι μοναδικό, μία εικονική εμφάνιση, αξέχαστη μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα στράπλες εξαιρετικά στενό, κολλητό μπούστο που εξελίσσεται σε μία μακριά, ογκώδη φούστα και καταλήγει σε μία τεράστια ουρά 6 μέτρων! Η σημερινή μίνιμαλ προσέγγιση της Beckham σχετικά το look της, μοιάζει αταίριαστη με το τόσο grande νυφικό της, παρόλα αυτά συνεχίζει να το έχει στη ντουλάπα της και δε δέχεται να το αποχωριστεί. Μάλιστα κάποια στιγμή ανέφερε ότι θέλει να το αφήσει στην κόρη της, Harper Beckham.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ξεχωριστά το μακιγιάζ που επέλεξε η νύφη, αν και ήταν εντελώς απλό, μια απόφαση που πιθανότατα έκανε επειδή το νυφικό της ήταν ήδη υπερβολικά εντυπωσιακό. Προτίμησε ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ για τα μάτια, με μία πινελιά ασημί στις εσωτερικές γωνίες και ένα απαλό ροζ gloss στα χείλη. Για τα μαλλιά επέλεξε το τότε κλασσικό, σχεδόν αγορέ, κούρεμα της και το απογείωσε με μία “βασιλική” τιάρα 18 καρατίων.

 

Πηγή: marieclaire.gr

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wow 17 years ago to this day this happened... I was lucky to meet someone who has the same drive and wanted the same things in life... We have created 4 beautiful children and I couldn't wish for a more loving and caring mummy for them... Happy anniversary, I love you ❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις 4 Ιούλ, 2016 στις 1:05 πμ PDT