Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Μαμαλάκης για Βέφα: Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική



«Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική», είπε σήμερα ο Ηλίας Μαμαλάκης για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πηγαίνω στην Κρήτη, γιατί έχω μια δουλειά σε ένα κρητικό κανάλι. Για την Αθήνα, θα δούμε. Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, είμαι αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σοφός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή», είπε αρχικά ο αγαπημένος μάγειρας της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, αν γύριζα θα ήταν για κάτι μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί η τηλεόραση υποφέρει οικονομικά».

Σε ό,τι αφορά τη υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές με το ΛΑ.Ο.Σ. ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση».

«Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;», διερωτήθηκε κλείνοντας ο Ηλίας Μαμαλάκης.