Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Λίαμ Νίσον και Πάμελα Άντερσον πρωταγωνιστούν στο remake της θρυλικής κωμωδίας «Τρελές Σφαίρες»



H πρωταγωνίστρια των 110 επεισοδίων του θρυλικού «Baywatch» Πάμελα Άντερσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ του «The Naked Gun» (Τρελές Σφαίρες) στο πλευρό του Λίαμ Νίσον.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ακίβα Σάφερ σε σενάριο που συνυπογράφει με τους Ντάν Γκρέγκορ και Νταγκ Μαντ, ενώ θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για το ριμέικ κρατούνται προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο σύμφωνα με τον Ιndependent, ο Λίαμ Νίσον θα υποδυθεί τον καλοπροαίρετο, αλλά άτυχο ντετέκτιβ Φρανκ Ντρέμπιν που αρχικά είχε υποδυθεί ο αείμνηστος Λέσλι Νίλσεν, ενώ το ρόλο της Πρισίλα Πρίσλεϊ θα αναλάβει η Πάμελα Άντερσον.

Η πρωτότυπη ταινία του 1988, γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τα αδέλφια Ντέιβιντ και Τζέρι Ζούκερ και τον Τζιμ Άμπραχαμς. Ήταν βασισμένη στην κωμική τους σειρά που προβλήθηκε για μόλις έξι επεισόδια στο ABC το 1982 «Police Squad!».

Σύμφωνα με τον Deadline, η ταινία της Paramount Pictures αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου του 2025.