Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024 -

Κατερίνα Καινούργιου: Η μόνη που είναι ίδια είναι η Ελένη Μενεγάκη, ούτε εγώ είμαι, ούτε η Φαίη Σκορδά



Αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου έγινε στο «TV Queen» της Τετάρτης (29 Μαΐου) από τη Ραμόνα Βλαντή σχετικά με τις τρέσες της.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έδειξε το απόσπασμα και η παρουσιάστρια το σχολίασε λέγοντας αρχικά ότι η Ραμόνα Βλαντή δεν είπε κάτι αρνητικό.

«Δεν είπε κάτι κακό, είπε πρόσθετα μαλλιά. Εγώ έχω πει ότι έχω πρόσθετα μαλλιά. Όλες οι παρουσιάστριες το λένε, από τη Δανάη και η Φαίη πολλές φορές. Και η Φουρέιρα δεν φοράει συνέχεια;» είπε απευθυνόμενη στον Παντελή Τουντουντζή που ήταν στο πλατό. «Συγκρίνετε τα μαλλιά με τα κιλά; Πάτε να βγάλετε θέμα από κάτι που δεν υπάρχει! Να βλέπετε τα αποσπάσματα λίγο καλύτερα!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της.

«20 χρόνια πριν υπέροχοι ήμασταν όλοι. 18 χρονών ξεκίνησα. Άλλη ήμουν. Εμένα δεν με ενοχλεί. Χαίρομαι που δείχνουμε την εικόνα ενός ανθρώπου που 22 χρόνια μετά έχει δουλέψει και το μέσα και το έξω. Ούτως ή άλλως όλοι αλλάζουμε. Η μόνη που είναι ίδια είναι η Μενεγάκη. Η Σκορδά δεν είναι ίδια, ούτε εγώ είμαι ίδια. Ούτε ο Τανιμανίδης είναι ίδιος» είπε η παρουσιάστρια βλέποντας τη φωτογραφία της από τα παλιά.