Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την κατάσταση της Δανάης Μπάρκα, καθώς και τις τελευταίες ανεπιβεβαίωτες αναφορές που αφορούν τη Φαίη Σκορδά και το Mega.

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη με τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για την Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτήν τη στιγμή ότι θα πάει η Φαίη. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Σε νούμερα αν το δεις και η Φαίη πάνω κάτω στα ίδια είναι».

Η Κατερινα Καινούργιου έπειτα άφησε υπονοούμενα για τις διαρροές: «Το να λες ξαφνικά στα μέσα της σεζόν πως θα φύγει, θα τη διώξουν και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια, δεν είναι ωραίο για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πηγαίνει καλά ή το κάνουν άλλοι παρουσιαστές για να αυξάνουν το… -δεν το λέω ούτε για την Φαίη ούτε για την Μαρία γιατί δεν το πιστεύω ότι αυτές οι δύο το κάνουν- ή το δημιουργούν κάποιες κλίκες γιατί έτσι τους συμφέρει. Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στην Δανάη είναι άσχημο».