Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

«Καλώς να ορίσουν και τα 43» – Η Ράνια Τζίμα γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την 7χρονη κόρη της



Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου η Ράνια Τζίμα γιόρτασε οικογενειακά τα γενέθλιά της, έχοντας δίπλα της την 7χρονη κόρη της, Ελένη. Η ίδια η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο τρυφερά στιγμιότυπα στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έσβησε το κεράκι της τούρτα της έχοντας στο πλευρό την κόρη της και έπειτα μητέρα και κόρη έκαναν μια ζεστή αγκαλιά.

 

 

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η anchorwoman του Mega μίλησε για την 7χρονη Ελένη που απέκτησε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας. Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση ότι πρέπει να προσέχει όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες, πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της δε, παρουσίασε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης της και όταν ένας φίλος και συνάδελφός της σχολίασε κάτω από το ποστ «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα έπεφτε», δήλωσε περήφανη μαμά απαντώντας του «εκείνη είναι πολύ καλύτερη».