Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Η λογομαχία της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»



Μια έντονη στιγμή ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής (15/12) και το εν λόγω απόσπασμα του καβγά των δύο συνεργατών πρόβαλε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσε να θέσει την ερώτησή της στον κύριο Μαυροειδάκο, τον λόγο προσπάθησε να πάρει ο Γιώργος Παπαδάκης, παρακάμπτοντάς την και μιλώντας παράλληλα, για να αναγκάσει την συνεργάτιδά του να… κάνει πίσω, λέγοντας: «Συγγνώμη, Μαρία».

«Ένα λεπτό, βρε Γιώργο μου» του απάντησε εκείνη, με τον παρουσιαστή να επιμένει, προκειμένου να πάρει ο ίδιος τον λόγο: «Όχι, όχι, συγγνώμη, βρε Μαρία μου, γιατί είναι σε συνάφεια».

Η Μαρία Αναστασοπούλου όμως, επέμεινε και συνέχισε ακάθεκτη, θέτοντας κανονικά την ερώτησή της στον καλεσμένο τους. Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανώς εκνευρισμένος της απάντησε: «Ωραία, πες το, βρε Μαρία! Να μη μιλήσουμε».

Λίγο μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης επανέφερε το θέμα, λέγοντας στον άερα της εκπομπής: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, γι’ αυτό είπα να μη με διακόψει η Μαρία» και το … «αιμοβόρο» βλέμμα από τη συμπαρουσιάστριά του ως απάντηση ήταν… χίλιες λέξεις.