Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024 -

Η Ελένη Μενεγάκη με κασκόλ του Ολυμπιακού -«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»



Ανάμεσα στους celebrities που έδειξαν τη μεγάλη χαρά τους για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα, ήταν και η Ελένη Μενεγάκη η οποία δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία κρατώντας το κασκόλ του Ολυμπιακού.

«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό! Σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες συγκινήσεις που ζήσαμε μαζί σας! Θρύλος ολέ!» έγραψε η παρουσιάστρια του Mega στη λεζάντα της φωτογραφίας.

H Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της με κόκκινο φόρεμα και σημείωσε «ζήσαμε αυτό το μεγάλο όνειρο, που όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτό που λέω, που μεγαλώνοντας μέσα σε ένα κόκκινο σπίτι, άκουγα από μικρό παιδί, πότε θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές. Που όταν ήμουν μικρή ακριβώς δεν καταλάβαινα, γιατί κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο. Κόκκινες καρδιές παντού, αναβοσβήνουν σε όλη την Ελλάδα! Ζήλεψα αυτούς που ήταν χθες στον Πειραιά, χάρηκα που το Mega μπορούσε να παίζει μέχρι αργά. Οι εικόνες, δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές. Στιγμές που θα λέει στα παιδιά του ο κόσμος, εύχομαι πως αυτή είναι μόνο η αρχή!».

«Αυτά που είπα, τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, που χθες το βράδυ ζούσαν τεράστιες συγκινήσεις, κλαίγανε, έκλαιγα κι εγώ με τη χαρά τους περισσότερο» πρόσθεσε.