Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 -

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ»



Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τη ρώτησε γιατί έχει καιρό να παίξει σε σίριαλ της τηλεόρασης. Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να λέει την ηλικία της και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπό της.  

«Πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, όχι εμένα. Δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς από ηλικία 45-60 ετών» σημείωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι 56 ετών.

Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Αν με ρωτήσει κάποιος πόσων χρονών είμαι, του απαντώ. Δεν το θεωρώ αγένεια να με ρωτάει κάποιος για την ηλικία μου. Για εμένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και όχι κάτι παραπάνω» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 56; Τι κάνεις δηλαδή;» τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να απαντά: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει πάντως, όχι. Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο ούτως ή άλλως. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας».