Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Σταμάτη Γονίδη



Με φριχτούς πόνους τραγούδησε για το κοινό της Πάργας ο Σταμάτης Γονίδης, χωρίς κανείς να το πάρει είδηση! Με περίσσια δύναμη ψυχής και κρύβοντας πίσω από τα χαμόγελα τον κολικό νεφρού που του έκοβε την ανάσα, ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού ολοκλήρωσε τη συναυλία με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Θα μπορούσε να αναβάλει την εμφάνισή του, ωστόσο εκείνος ταξίδεψε από την Αθήνα στην παραθαλάσσια κωμόπολη μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου για να μη δυσαρεστήσει τους φανατικούς θαυμαστές του που τον περίμεναν με λαχτάρα.

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ανήμερα της συναυλίας. Στη διαδρομή με το αυτοκίνητό του για Πάργα, στο ύψος της Κορίνθου, ένιωσε έναν οξύ πόνο να του τρυπάει τα σωθικά.

Ηταν αδύνατον ακόμα και να μιλήσει! Η σύζυγός του βγήκε από την εθνική οδό και τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική της περιοχής, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις. «Πέτρα στο νεφρό προκάλεσε ισχυρό κολικό, μας είπαν οι γιατροί. Του παρείχαν φαρμακευτική αγωγή για να ηρεμήσουν την ενόχληση και του συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία» αποκάλυψε στην «Espresso» η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο Σταμάτης Γονίδης, όμως, παρέβλεψε τις οδηγίες των γιατρών και το βράδυ ανέβηκε στη σκηνή, με πόνους δυσβάσταχτους. Τραγουδούσε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ωστόσο, αναγκάστηκε να αναβάλει το live της επόμενης ημέρας στη Χαλκιδική. Ηταν ανθρωπίνως αδύνατον να τραγουδήσει στην κατάστασή του. «Επιστρέψαμε άρον άρον στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του live, οδηγώντας όλη τη νύχτα. Νιώθαμε μεγαλύτερη σιγουριά να είμαστε εδώ. Δύο 24ωρα μετά, οι πόνοι έχουν ένταση, αλλά όχι διάρκεια» μας λέει η σύζυγός του.