Κυριακή 07 Ιουλίου 2024 -

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα τελευταία 5 χρόνια περνάω δύσκολα λόγω των κιλών, είχα αυτοκτονικές τάσεις από το φάρμακο που έπαιρνα



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τον γιο του και την κοινή ζωή με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου. Επίσης ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει προβλήματα υγείας λόγω των κιλών του και μάλιστα δήλωσε ότι την ώρα της συνέντευξης πονούσε το στομάχι του, αλλά δεν την ακύρωσε.

«Λοιδορήθηκα επειδή είπα για την εκκλησία στον αέρα και για την οικογένεια. Δεν θέλω να με αγαπάνε, στο όνομα της αγάπης γίνονται εγκλήματα. Θέλω να με σέβεσαι» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για την σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, είπε: «Εννοείται ότι αυτό που έχω με τη Νάνσυ είναι οικογένεια. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο. Ο Αναστάσης μένει με τη μαμά του. Η Νάνσυ έχει τον Νικόλα που είναι 14 ετών. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να είσαι στο σπίτι με τον άνθρωπό σου και να υπάρχει ένα παιδί που δεν είναι το βιολογικό σου. Συναντάς ένα παιδί, πρέπει να έχεις συναισθήματα αλλά δεν είναι το παιδί σου. Ο Νικόλας έχει έναν υπέροχο πατέρα. Δεν είναι εύκολο. Όλες οι λεπτομέρειες έπαιζαν ρόλο, το πώς θα περπατήσω, πώς θα βγω από το μπάνιο, πώς θα κινηθώ στο σπίτι επειδή υπάρχει ένα παιδί που βλέπει έναν άνθρωπος που είναι άγνωστος».

Όσο για γιο του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Παρακαλάω τον Αναστάση να γίνει χορευτής. Τον βλέπω να χορεύει και τρελαίνομαι. Ντρέπεται. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον πατέρα μου να με παρακαλάει να γίνω χορευτής!».

Ο παρουσιαστής επίσης αποκάλυψε: «Τα τελευταία 5 χρόνια περνάω πολύ δύσκολα λόγω και των κιλών. Σήμερα που μιλάμε πάλι περνάω δύσκολα για κάποια πράγματα σε σχέση με αυτά, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Πριν από λίγες μέρες έμαθα αποσύρθηκε το φάρμακο που έπαιρνα για να χάσω βάρος από την Ε.Ε. και έκανα εξώδικο για το πώς λειτούργησε σε μένα. Θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά, γιατί στο φάρμακο αυτό αναγράφονταν οι παρενέργειες, θα έχετε αυτοκτονικές και επιθετικές τάσεις. Εγώ δεν είχα γιατρό. Είχαν έναν πλαστικό που μου το έδωσε για να κάνω επέμβαση να αφαιρέσω το σπλαχνικό λίπος, αλλά δεν με παρακολουθούσε. Ακόμα και τώρα κάνω αγώνα με τη Νάνσυ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος παιδεύεται με τα κιλά. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες “κάντε ό,τι θέλετε, μπορώ να χάσω;”. Με τα κιλά που είμαι και κάνω αυτή την εκπομπή δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχω ανέβα κατέβα στα κατσάβραχα. Δεν είμαι 75 κιλά αλλά τα διπλάσια πια. Είναι τρελός ο πόνος. Όλο αυτό που παθαίνω έχει να κάνει σε σχέση με αυτά. Κάνω μια προσπάθεια ξανά και το στομάχι μου είναι σε κακή κατάσταση. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πόνο έχω.Θέλω να στείλω την συμπαράστασή μου σε όλον τον κόσμο που έχει κιλά, να τους σέβονται και να μη λένε αυτές τις γελοιότητες. Δεν μπορείς να φανταστείς ο κόσμος πόσο αυθάδης είναι στον δρόμο. “Αρναούτογλου πώς είσαι έτσι, είσαι σαν ελέφαντας”. Αν δεν ήμουν δυνατή προσωπικότητα θα τρελαινόμουνα!».

«Νομίζω πως ναι, είχα αυτοκτονικές τάσεις. Μου έχει αφήσει κουσούρι σαν κουσούρι αυτή η ιστορία. Όταν σου λέει ότι ανοίγουν νευρώνες, τι φάρμακα είναι αυτά; Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας δεν ξέρεις τι θα πει ταλαιπωρία. Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τα κιλά και δεν έχουν πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι καλό για την υγεία» συμπλήρωσε.