Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γνωστός δημοσιογράφος: Πάθαινα κρίσεις πανικού και χρειάστηκε να νοσηλευτώ



Για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του η οποία σημαδεύτηκε από κρίσεις πανικού μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του γνωστός δημοσιογράφος.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΙ εξομολογήθηκε πως έχει περάσει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του, ενώ μίλησε για τις κακές σχέσεις που είχε με τον πατέρα του.

«Επειδή ο πατέρας μου ήταν ναυτικός έλειπε πολλά χρόνια από το σπίτι ώστε μέχρι να πάρει σύνταξη εγώ ουσιαστικά να μην τον έχω ζήσει. Έφευγε για δύο χρόνια, ερχόταν για έξι μήνες και ήθελε όταν ερχόταν να κρατάει τα σκήπτρα της οικογένειας αλλά επί της ουσίας δεν γινόταν αυτό, οπότε υπήρχαν πάρα πολλές συγκρούσεις. Ήταν ένας ξένος που ερχόταν να επιβάλει την άποψή του στο σπίτι. Υπήρχαν στιγμές ένταση», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Όταν πήρε σύνταξη και είχαν εξομαλυνθεί οι σχέσεις μας, πήρα την πρωτοβουλία να του μιλήσω. Είχα κάνει βέβαια πρώτα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου. Χρειάστηκε να κάνω τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσω όλο αυτό» είπε ο δημοσιογράφος.

«Άρχισα κάποια στιγμή να παθαίνω κρίσεις πανικού , χρειάστηκε να νοσηλευτώ και εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται και ζήτησα τη βοήθεια ειδικού» τόνισε.