Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Γιώργος Λιάγκας: Ο πατέρας μου έπαθε ανακοπή την ώρα που του κράταγα το χέρι και πέθανε



«Ο πατέρας μου έπαθε ανακοπή την ώρα που του κράταγα το χέρι και πέθανε», είπε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας μια συγκλονιστική περιγραφή για τις δραματικές στιγμές, λίγο πριν το θάνατο του πατέρα του.

Με αφορμή το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου στο Facebook ο παρουσιαστής του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 μοιράστηκε με συνεργάτες και τηλεθεατές τις τελευταίες ώρες του πατέρα του στο νοσοκομείο

«Φώναζα επί 2 ώρες τους γιατρούς ότι έχει πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου. Γινόταν ο κακός χαμός εκεί. Μετά από 2 ώρες, ο πατέρας μου έπαθε ανακοπή την ώρα που του κράταγα το χέρι και πέθανε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι μια εικόνα που δε θα φύγει από το μυαλό μου. Μετά, όλο το προσωπικό ήταν πάνω του. Πέθανε 3-4 φορές και επανερχόταν. Δεν επανήλθε ποτέ. Είπα στους γιατρούς αφήστε τον να «φύγει» και «έφυγε». Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να πω είμαι ο Λιάγκας. Γιατί αν τον είχαν πάρει ένα τέταρτο νωρίτερα μπορεί να είχε σωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ανέφερε ότι: «έχουν γίνει προφανώς ιατρικά λάθη, δεν είναι Θεοί οι γιατροί. Όμως είναι άνθρωποι που κάνουν θαύματα».