Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Διαζύγιο «βόμβα» για Νικόλαο και Τατιάνα Μπλάτνικ - Η ανακοίνωση της οικογένειας



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου χώρισε με την Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας

 

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

 

 

 

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.»

Η γνωριμία και ο γάμος στις Σπέτσες

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι παντρεύτηκε στις Σπέτσες στις 25 Αυγούστου 2010 με πολλά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης να δίνουν το παρών. Ανάμεσά τους τότε ήταν η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ, ο Χάακον, Διάδοχος Πρίγκιπας της Νορβηγίας και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος, Διάδοχος Πρίγκιπας της Ολλανδίας.