Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 -

Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αντζελίνας Τζολί, Ακάλα



H Αντζελίνα Τζολί δεν είναι πια μόνη καθώς φήμες τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον γνωστό ράπερ και ακτιβιστή Aκάλα.

Η 49χρονη διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πυροδότησε τις φήμες ότι βγαίνει με τον 40χρονο βρετανό ράπερ, Ακάλα, όταν βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο 68ο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου στο «The Royal Festival Hall» την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Μάλιστα και οι δύο ήταν ντυμένοι ασορτί, φορώντας μαύρα ρούχα. Ο 40χρονος Ακάλα εμφανίστηκε επίσης σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη που διοργανώθηκε από την Αντζελίνα Τζολί για την εταιρεία της «Atelier Jolie».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, η πρωταγωνίστρια του «Maleficent» φέρεται να έφερε κρυφά τον 40χρονο μουσικό στη σουίτα του ξενοδοχείου της στο «The Corinthia» στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

Οι δυο τους έχουν συνδεθεί ρομαντικά από τον Μάιο του 2023, όταν η Τζολί και ο Ακάλα παρακολούθησαν μαζί το λογοτεχνικό φεστιβάλ «Calabash» στη Τζαμάϊκα μαζί τις κόρες της ηθοποιού, Ζαχάρα και Σιλό.

Ενώ το «InTouch» ανέφερε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι για τουλάχιστον ένα χρόνο, μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό «People» ότι είναι απλώς δύο καλοί φίλοι. Πάντως, οι δυο τους μοιράζονται το ίδιο πάθος όταν πρόκειται για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Ο Ακάλα ως ακτιβιστής μάχεται για τα δικαιώματα στη μόρφωση και την ενδυνάμωση, ενώ έχει κάνει αμέτρητες διαλέξεις και δημόσιες ομιλίες για την επίδραση της αποικιοκρατικής ιστορίας στη σύγχρονη κοινωνία. Έχει επίσης ιδρύσει το «The Akala Foundation» που παρέχει ευκαιρίες μόρφωσης σε νέους ανθρώπους από μη προνομιακά περιβάλλοντα.