Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

μαυρο κουτι



Συντριβή ουκρανικού Boeing: Επλήγη από δυο πυραύλους με διαφορά 25 δευτερολέπτων

Η ανάλυση των μαύρων κουτιών του καταρριφθέντος ουκρανικού επιβατικού αεροπλάνου δείχνει ότι αυτό επλήγη από δύο πυραύλους, οι οποίοι το έπληξαν με διαφορά 25 δευτερολέπτων ο ένας από τον άλλο, και πως επιβάτες εξακολουθούσαν να είναι ζωντανοί για κάποιο χρόνο μετά το πρώτο πλήγμα, ανακοίνωσε σήμερα το Ιράν.



«Μαύρο κουτί» και στα ΙΧ από το 2022 – Τι θα αλλάξει στα ασφαλιστήρια

Νέα δεδομένα υιοθετεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα αυτοκίνητα τα οποία αλλάζουν τα δεδομένα στον τομέα της ασφάλειας αλλά και των… ασφαλίστρων.



Μιράζ: Αναβάλλεται η επιχείρηση ανέλκυσης

Με καθυστέρηση θα πραγματοποιηθεί η ανέλκυση του Mirage 2000-5 αφού οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο σημείο είναι άσχημες.

Συγκεκριμένα στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχει εντοπιστεί ένα ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης του μοιραίου Mirage 2000-5 το οποίο συνετρίβη στις 12 Απριλίου.



Λάθη στο μαύρο κουτί του Norman Atlantic δείχνει ιταλική εφημερίδα

«Το μαύρο κουτί του Norman Atlantic είχε ρυθμιστεί με λάθος τρόπο, αλλά περνούσε τα τεστ κάθε χρόνο» γράφει η ιταλική εφημερίδα il Fatto Quotidiano, κάνοντας αναφορά στην πραγματογνωμοσύνη που αφορά την πυρκαγιά της 28ης Δεκεμβρίου του 2014.



Πέταξαν το μαύρο κουτί του ελικοπτέρου οι 8

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι 8 στρατιωτικοί ξήλωσαν και πέταξαν το μαύροκουτί του ελικοπτέρου για να μην γίνουν γνωστές, οι επόμενες κινήσεις και επιχειρήσεις του ελικοπτέρου κάστι που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την εξέλιξη της υπόθεσής τους.



Εντοπίστηκε το ένα από τα δύο μαύρα κουτιά του μοιραίου Airbus της EgyptAir

Ένα από τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους της EgyptAir που κατέπεσε στη Μεσόγειο την 19η Μαΐου εντοπίστηκε και «ανακτήθηκε», ανακοίνωσε σήμερα η επιτροπή ερευνών της Αιγύπτου σε ένα δελτίο Τύπου.

«Ο καταγραφέας φωνής» που περιέχει τις συνομιλίες που έλαβαν χώρα στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, «βρέθηκε διαλυμένος σε κομμάτια» σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.