Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

μαικλ



Το μεγάλο μυστικό του Τζορτζ Μάικλ που λίγοι γνώριζαν

Ο Τζορτζ Μάικλ δώρισε κρυφά εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να σώσει από χρεοκοπία ανθρωπιστική οργάνωση που προσφέρει υπηρεσίες σε πάσχοντες από τον ιό HIV στη μνήμη της πρώτης του αγάπης.

Το μέγεθος της καλοσύνης του αείμνηστου τραγουδιστή έγινε γνωστό μόνο μετά τον θάνατό του την Ημέρα των Χριστουγέννων του 2016.



Ετοιμος να γίνει συνιδιοκτήτης σε ομάδα μπέιζμπολ ο Μάικλ Τζόρνταν

Ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς επιβεβαίωσε τον Ιούλιο πως είναι μέρος της επιχειρηματικής ομάδας με ηγέτη τον Ντέρεκ Τζέτερ, που τότε φιλοδοξούσε να αγοράσει τον οργανισμό του MLB.



Θέτει ο Μάικ Πενς υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020;

«Αισχρό και προσβλητικό» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, δημοσίευμα των New York Times που υποστηρίζει ότι ο αμερικανός πολιτικός θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.



Πρόσκληση του Αμερικανού αντιπροέδρου προς Τσίπρα να επισκεφθεί τις ΗΠΑ

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς, κατά τη διάρκεια της οποίας «οι ηγέτες επαναβεβαίωσαν τους διαρκείς δεσμούς ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες» όπως αναφέρει ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. 



Συντομεύει την περιοδεία του ο Πενς λόγω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων στην Ουάσιγκτον

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς συντόμευσε το τελευταίο σκέλος της περιοδείας του στην Ασίας, προκειμένου να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον, όπου η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται αντιμέτωπη με μία κρίσιμη εβδομάδα, αναφορικά με το πρόγραμμα των φορολογικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και τη χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, σύμφωνα με πηγή στην Ουάσιγκτον.



Διαμάχη για το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ

Δικαστικά είναι έτοιμη να κινηθεί η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ εναντίον του πρώην συντρόφου του Φάντι Φαουάζ, σύμφωνα με τη «Sun», για να τον βγάλει από το σπίτι (αξίας 5.768.000 ευρώ) του τραγουδιστή στο Λονδίνο, το οποίο φέρεται ότι κληρονομεί η αδελφή του Μάικλ, Μέλανι Παναγιώτου.