13
Ιανουαρίου
2016
- 15:54
Τελευταία τροποποίηση στις 13 Ιανουαρίου, 2016 - 15:55

Υλικά:
1 κιλό σιμιγδάλι (μισό ψιλό και μισό χονδρό)
½ κιλό ζάχαρη
1 κουταλάκι τριμμένη μαστίχα
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι πορτοκάλι χυμό
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
Σιρόπι : 4 ποτήρια νερό , 4 ποτήρια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε προσεκτικά και ανάλαφρα τα υλικά.
Ψήνουμε στους 180οc για 50 λεπτά.
Περιχύνουμε το σιρόπι καυτό , πάνω στο ζεστό γλυκό.