28
Μαρτίου
2017
- 14:22
Τελευταία τροποποίηση στις 28 Μαρτίου, 2017 - 14:22
Υλικά για 2 άτομα
- 2 μεγάλα αβοκάντο ώριμα
- 15 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 150 γρ. μανιτάρια Champignon λεπτοκομμένα
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη μικρά τετραγωνάκια
- 3 φύλλα βασιλικό
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Ταμπάσκο όσο χρειάζεται
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα αβοκάντο σε τετραγωνάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε μέσα τα μανιτάρια, τα τοματίνια, αλάτι, ταμπάσκο, ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την πιπεριά και το βασιλικό, ελέγχουμε πάλι από αλάτι και ταμπάσκο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε με τυρί μαλακό και ψημένες φέτες ψωμί.