13
Μαρτίου
2021
- 11:37
Τελευταία τροποποίηση στις 13 Μαρτίου, 2021 - 11:37

Υλικα
2 φλ. τριμμένο κασέρι
1 ½ φλ. αλεύρι μαλακό
3 αυγά
2 κ.σ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Για το κέικ τυριού, βάζουμε πρώτα σε μπολ τα αυγά και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για 3΄-4΄. Προσθέτουμε το αλεύρι, το δυόσμο, το κασέρι και στο τέλος, το μπέικιν πάουντερ. Τελειώνουμε το ζύμωμα με το χέρι ν’ αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.
Λαδώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς C στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα για περίπου 35΄.
Συνταγή Αργυρό Μπαρμπαρίγου
Διαβάστε περισσότερα: https://www.argiro.gr/recipe/nostimo-keik-me-kaseri/