9
Δεκεμβρίου
2021
- 16:45
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:45
Υλικά:
2 κιλά πατάτες
1/3 κούπας χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
1/3 κούπας λάδι
Διαδικασία: Πλύντε και καθαρίστε τις πατάτες. Κόψτε τις σε κομμάτια. Ανακατέψτε τα κομμάτια πατάτες με το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόρδο. Αφήστε για μια ώρα και βάλτε τις σε ένα πυρέξ. περιχύστε τις με λάδι. Βάλτε τις στο φούρνο και ψήστε τις στους 180 βαθμούς για μια ώρα σκεπασμένες με αλουμινόχαρτο και μισή ώρα ξεσκέπαστες ανακατεύοντας. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό. Σερβίρετέ τις ζεστές.