27
Ιουνίου
2023
- 18:08
Τελευταία τροποποίηση στις 27 Ιουνίου, 2023 - 18:08
Υλικά:
500 γρ. αρακά
3 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
Διαδικασία:
Καθαρίζετε τον αρακά, τον πλένετε και τον ρίχνετε σε νερό που βράζει, στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο αλάτι. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να βράσει. Στη συνέχεια τον στραγγίζετε και τον ρίχνετε ξανά στην κατσαρόλα. Βάζετε σε ένα τηγανάκι βούτυρο να λιώσει και περιλούζετε με αυτό τον αρακά.
ΠΗΓΗ: Jenny.gr