31
Μαρτίου
2021
- 09:14
Τελευταία τροποποίηση στις 31 Μαρτίου, 2021 - 09:14

Μία πολύ νόστιμη και νηστίσιμη συνταγή!
Υλικά
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
200 γρ. ζάχαρη
100 γρ. σκόνη κακάο
2 βανίλιες
70 ml ηλιέλαιο
600 ml γάλα καρύδας
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 πρέζες αλάτι
Βούτυρο και σκόνη κακάο για τη φόρμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Προετοιμάστε τη φόρμα βουτυρώνοντας ελαφρώς και πασπαλίζοντας με σκόνη κακάο.
Βήμα 3
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με μία σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα για κέικ και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά.