22
Ιουνίου
2017
- 15:06
Τελευταία τροποποίηση στις 22 Ιουνίου, 2017 - 15:09
Υλικά συνταγής
2 φλιτζ. βρώμη
4 ώριμες μπανάνες
50γρ. σοκολάτα μαύρη ψιλοκομμένη
Διαδικασία συνταγής
Σε ένα μπολ λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τη βρώμη και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Πλάθουμε τα μπισκότα, περίπου μιάμιση κουταλιά του μείγματος το καθένα και τα τοποθετούμε στο ταψί του φούρνου, πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-200 βαθμούς, για 10 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως. Τέλος, τα τοποθετούμε σε αεροστεγές βάζο.
Καταναλώνουμε άμεσα, σε 2-3 μέρες, γιατί τα υλικά είναι φρέσκα και δεν έχουν συντηρητικά.