3
Μαΐου
2017
- 14:40
Τελευταία τροποποίηση στις 3 Μαΐου, 2017 - 14:40

Υλικά για 8 άτομα
- 200 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 120 γρ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. γάλα πλήρες
- 2 μπανάνες πολύ ώριμες
- 2 αυγά
- 90 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γρ. καρυδόψιχα
- 1,5 κ.σ. μπέκιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν και το αλάτι.
- Ξεχωριστά χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα χτυπώντας συνέχεια και ένα ένα τα αυγά.
- Τέλος προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι, τις μπανάνες κομμένες σε μικρά κομματάκια και την καρυδόψιχα.
- Βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 160 βαθμούς.