2
Ιουνίου
2017
- 22:37
Τελευταία τροποποίηση στις 2 Ιουνίου, 2017 - 22:37
![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/articles/pane_2.jpg?itok=c7ai0bqo)
Υλικά
700 γραμμάρια κοτόπουλο στήθος φιλέτο
70 γραμμάρια γαλέτα
70 γραμμάρια παρμεζάνα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
το χυμό ενός λεμονιού
1 κ.γ. μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόβεις το φιλέτο σε μπουκιές.
-Σε ένα μπολ βάλε το λάδι, το λεμόνι, την μουστάρδα, το αλάτι και τέλος το πιπέρι και χτυπά (μπορείς και με το μηχανηματάκι για τον φραπέ) να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
-Σε ένα άλλο μπολ βάλε την γαλέτα με την παρμεζάνα.
-Βουτά τις μπουκίτσες στο λαδολέμονο και μετά στο μείγμα γαλέτας-παρμεζάνας.
-Βάλε στο ταψί μια λαδόκολλα και τοποθέτησε τις κοτομπουκιές την μία δίπλα στην άλλη χωρίς να ακουμπάνε.
-Βάλε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20 λεπτά. Καλό είναι να έχεις το νου σου γιατί -καίγονται εύκολα