29
Ιανουαρίου
2022
- 15:15
Τελευταία τροποποίηση στις 29 Ιανουαρίου, 2022 - 15:15
Δείτε πώς θα το φτιάξετε Χοιρινό στη λαδόκολλα, ακολουθώντας πιστά τα παρακάτω βήματα.
Υλικά:
1,5 κιλό σπάλα χοιρινή
2 κρεμμύδια
2 πιπεριές κόκκινες
4 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. μυζήθρα ξινή
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε και αφήνουνε το κρέας να μαριναριστεί όλο το βράδυ η τουλάχιστον 1-2 ώρες.Απλώνουμε στον πάγκο αλουμινόχαρτο, από πάνω λαδόκολλα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας. Προσθέτουμε τις πιπεριές σε φετάκια, το σκόρδο και τη ρίγανη. Ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο και κλείνουμε το πακέτο.
Ακουμπάμε το πακέτο σε ένα ταψί με 4 ποτήρια νερό και ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 για 30 λεπτά και μετά στους 180 για 2,5 ώρες.
Συνταγή Βασίλης Καλλίδης